Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat elk jaar een week lang (meestal in april) in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Elk jaar heeft de Nationale Sportweek een ander thema, wat niet verandert is dat elk jaar alle sporten mee kunnen doen en zo nieuwe mensen enthousiast kunnen maken voor de sport.

Als vereniging levert deelname aan de Nationale Sportweek veel publiciteit en veel positieve reacties op. Daarnaast kunnen geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis maken met de wielersport. Zo kun je als vereniging een vriendjes- en vriendinnetjestraining organiseren, een open dag, een spelletjesmiddag of open trainingen waarbij oudere sporters gericht op bijvoorbeeld hun techniek kunnen oefenen. Laat zien wat je als vereniging in huis hebt!

Aanmelding voor dit evenement verloopt elk jaar via de website van de Nationale Sportweek. Vanuit zowel de KNWU als de Nationale Sportweek ontvang je als deelnemende vereniging tools om promotie te maken voor je sportevenementen.