Trainers

Als trainer speel je een cruciale rol in het sportleven van je pupillen. Je bent een aanspreekpunt, hun begeleider, trainer en coach. Een succesvolle trainer haalt het beste in zijn/haar sporters naar boven, weet ze op de juiste manier te motiveren en begeleidt ze allemaal als individuen op de manier die het beste bij de sporter past.

Veel sporters kunnen niet zonder trainer. Want jezelf coachen, motiveren, ondersteunen en naar de toppen van je kunnen brengen, is lastig. Als trainer heb je een objectieve blik en voldoende kennis om sporters bij te laten leren en te helpen zichzelf te ontwikkelen.

Op dit platform vind je handvatten die je kunnen helpen bij je trainerschap. We gaan in op verschillende aspecten van het trainerschap, maar bieden ook nieuwe inspiratie op het gebied van trainingen door de toegang tot een database met trainingen, die allemaal gestoeld zijn op het KNWU Wielerplan.

Mis je nog iets op dit platform? Of heb je goede ideeën of vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.